Auteur Topic: paswoord wijzign  (gelezen 746 keer)

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 913
  • -Ontvangen: 4920
  • Berichten: 28.865
  • Synology is :-)
Re: paswoord wijzign
« Reactie #30 Gepost op: 11 oktober 2018, 13:23:42 »
Dat snap ik ook wel, echter, dat de niet werkende in de US uitkomt, is mij een raadsel.
De ene link opgestart, komt in FR uit en werkt, direct daarna de tweede gestart, komt uit in de US en werkt niet en dat had ik dus niet verwacht.
Birdy.


DS107+    HDS722020ALA330     DSM 3.1-1639       [ARCHIEF OPSLAG]
DS111     WD40EZRZ            DSM 6.1.7-15284-2  [ARCHIEF OPSLAG]
DS411slim Wisselende HD's     DSM 6.2.1-23824    [SPEELTJE]
DS411+II  4 x HDS724040ALE640 DSM 6.1.7-15284-2  [PROD]
DS413j    4 x WD20EARX        DSM 6.1.7-15284-2  [BACKUP]
DS716+II  2 x DT01ACA050      DSM 6.2-23739-2    [TEST]
RT2600ac                      SRM 1.1.7-6941-3   [PROD]

Offline Briolet

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 88
  • -Ontvangen: 1506
  • Berichten: 9.585
Re: paswoord wijzign
« Reactie #31 Gepost op: 11 oktober 2018, 13:29:03 »
Tijdelijke drukte bij aanmaak van de link mag helemaal geen reden zijn om de link via een andere server te laten lopen. De aanmaak is nml maar een momentopname en geen garantie dat die server nog steeds laagbelast is als de link gebruikt wordt. Zeker ook omdat het gebruikt vaker dan éénmalig kan zijn. b.v. omdat meerdere mensen die downloadlink krijgen.

Als dat idd zo werkt bij Synology, zit er iets goed fout in het QC beleid bij Synology.
  • Mijn Synology: DS415+
  • HDD's: 3x 3TB in SHR

Offline Ben(V)

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 67
  • -Ontvangen: 1520
  • Berichten: 8.606
Re: paswoord wijzign
« Reactie #32 Gepost op: 11 oktober 2018, 16:37:21 »
Dat heeft niets met een bewuste reden te maken die server kunnen allemaal reageren.
Hoeft ook helemaal geen drukte op een server te zijn, het kan zomaar zijn dat bij toeval het internet verkeer naar Frankrijk trager is dan naar Amerika.
Frankrijk is wel dichterbij maar Amerika zit rechtstreeks op het AMS knooppunt in Nederland dus veel verschil in snelheid is er dan niet.
Dat het zo werkt heeft als voordeel dat er redundancy is voor als ergens een sever uitvalt.
De sever die het snelst te bereiken is zal de link aanmaken.

Gewoon normale manier van werken, google doet dat ook zo.

Dat die Amerikaanse link niet werkt heeft hier in ieder geval niets mee te maken.
Ik heb ook wel links vanuit Amerika gehad en die werken prima.
  • Mijn Synology: DS414
  • HDD's: 4 x 3TB WD30EFRX
  • Extra's: DS116
All truth passes through three stages: First it is ridiculed, second it is violently opposed and third it is accepted as being self-evident.

Gemarkeerd als beste antwoord door jomi Gepost op Gisteren om 19:47:18

Offline jomi

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 5
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 42
Re: paswoord wijzign
« Reactie #33 Gepost op: Gisteren om 16:43:25 »
Hallo,

Daar ik zelf het probleem na alle raad niet kon oplossen heb ik contact genomen met SYNOLOGY zelf.
Onderstaand hun antwoord ontvangen en dit reeds na 1 dag, goede servive
Maar jammer genoeg is blijkbaar hun probleem nog niet opgelost wat ik ook heb laten weten.

-----------------
Ik dank u voor het contacteren van de ondersteuning en voor de interesse in onze producten.

We ondervinden momenteel een probleem met onze Quickconnect-servers.

Schakel normaalgesproken de Quickconnect-service uit in het Configuratiescherm -> Quickconnect en schakel het vervolgens weer in. Dit zou het probleem moeten oplossen.

We werken momenteel aan het oplossen van dit probleem.

Mijn excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten

William Eudes

Technical Support

------------------------

Hopelijk hebben andere gebruikers hier ook wat aan
  • Mijn Synology: DS212j
  • HDD's: 2 x 1tb

Offline Robert Koopman

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 211
  • -Ontvangen: 1666
  • Berichten: 10.268
    • http://www.dwvbb.nl
Re: paswoord wijzign
« Reactie #34 Gepost op: Gisteren om 16:51:44 »
Dat klinkt meer vanwege de laatste DSM update.
QC even uit- en weer aanzetten is daar de oplossing voor.
DS712+  : 2*WD30EFRX DSM 6.2.1-23824 RAID-1
DS1812+: 8*WD30EFRX DSM 6.2.1-23824 RAID-5

Offline Briolet

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 88
  • -Ontvangen: 1506
  • Berichten: 9.585
Re: paswoord wijzign
« Reactie #35 Gepost op: Gisteren om 17:46:05 »
Wat heeft QuickConnect nu met het Wachtwoord te maken. Wachtwoord kun je ook zonder QC aanpassen.

Ik heb zelf nog nooit een QC account aangemaakt, maar sinds de invoering zijn er steeds weer storingen mee. Ik zou me eens inlezen in DDNS. Dat is een stabiel protocol dat universeel bruikbaar is. Veel handiger en ik heb er nog nooit een storing mee gehad.
  • Mijn Synology: DS415+
  • HDD's: 3x 3TB in SHR

Offline jomi

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 5
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 42
Re: paswoord wijzign
« Reactie #36 Gepost op: Gisteren om 20:25:27 »
nee dus Robert
afwachten hoe ze het bij synology zelf zullen oplossen
  • Mijn Synology: DS212j
  • HDD's: 2 x 1tb

Offline jomi

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 5
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 42
Re: paswoord wijzign
« Reactie #37 Gepost op: Gisteren om 20:32:45 »
Briolet

de leden van onze groep hebben wel degelijk een wachtwoord nodig om via de QC link te kunnen inloggen in het hun toegewezen gedeelte.
Afwachten en zien hoe synology het probleem kan oplossen.
Heb al heel wat tips gekregen  en commentaar gelezen waarvan er toe nu toe niks bruikbaars was.
zullen het dus maar aan de technische support van synology over laten
als zij het probleem niet zullen vinden en oplossen wie dan wel
  • Mijn Synology: DS212j
  • HDD's: 2 x 1tb

Offline Briolet

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 88
  • -Ontvangen: 1506
  • Berichten: 9.585
Re: paswoord wijzign
« Reactie #38 Gepost op: Gisteren om 20:48:33 »
Nogmaals: Quick Connect heeft geen wachtwoord nodig. Ook niet voor de gebruikers. Het enige wat Quick Connect doet is je naar de inlogpagina te sturen. Maar die inlogpagina kun je ook via een andere methode bereiken. Wat denk je hoe ik de nas gebruik. Ik heb nog nooit een QC ID aangemaakt en toch kan ik inloggen.

Het wachtwoord invullen komt pas nadat je op de inlogpagina zit.
  • Mijn Synology: DS415+
  • HDD's: 3x 3TB in SHR

Offline jomi

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 5
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 42
Re: paswoord wijzign
« Reactie #39 Gepost op: Gisteren om 21:07:37 »
Briolet ja dat kan dus allemaal zijn zoals jij het zegt ga daar niet over redetwisten met mijn beperkte kennis
kun je mij dan even stap voor stap uitleggen hoe ik het zou moeten configureren volgens jou methode
dat zou fijn zijn
  • Mijn Synology: DS212j
  • HDD's: 2 x 1tb


 

VERPLAATST: Vergeten gebruiker paswoord reset via email enkel in eigen netwerk

Gestart door BirdyBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 0
Gelezen: 229
Laatste bericht 19 februari 2018, 09:40:44
door Birdy
Vergeten gebruiker paswoord reset via email enkel in eigen netwerk

Gestart door ostyBoard DDNS / Quick Connect / EZ-Internet / Portforwarding

Reacties: 11
Gelezen: 767
Laatste bericht 19 februari 2018, 16:04:18
door Briolet
vmail user (welk paswoord gebruiken / admin rechten ?

Gestart door SynRobBoard Zarafa

Reacties: 2
Gelezen: 1493
Laatste bericht 25 november 2013, 22:11:19
door SynRob
Admin paswoord wijzigen voor externe firma

Gestart door MarcVBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 8
Gelezen: 1973
Laatste bericht 14 september 2015, 08:34:18
door MMD
downloaden van HTTP site die beveiligd is met paswoord

Gestart door AnonymousBoard Download Station

Reacties: 2
Gelezen: 2061
Laatste bericht 10 augustus 2010, 01:12:34
door bnotali
Synology-Forum.nl is een Nederlands gebruikersforum en staat volledig los van het merk Synology. Lees onze privacyverklaring.