Auteur Topic: Verkeerde adressen in de reports  (gelezen 111 keer)

Offline FlipjeSR

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 104
  • -Ontvangen: 24
  • Berichten: 352
Verkeerde adressen in de reports
« Gepost op: 22 juni 2022, 17:09:13 »
Goedendag allemaal,
Ik wil nu toch eens iets uitgezocht hebben vboor mijzelf en er is vast wel iemand die antwoord heeft.
Het is al erg lang het geval, Jaaaaaaaren, En het fenomeen gaat altijd mee met een nieuwe NAS. (restoren backups)
Ik ben eens begonnen met een synology.me DDNS en lets encrypt certificaten. Nog steeds allemaal werkend.
Ondertussen heb ik ook gewoon een domein naampje met een gekocht certificaat.
 Alles werkt echt helemaal prima. Nix mis met de gehele opzet.
Maar in de rapporten die gegenereerd worden en aan mij worden toegemaild, zoals bijvoorbeeld verschillende dingen vanuit DSM en ook active backup ect ect. Staan steeds de verkeerde adressen. Het is wel lijkend hoor, maar als ik bijvoorbeeld https://xxxxx.xx heb. staat er in het rapport hetzelfde adres bijvoorbeeld maar dan met HTTP en niet de HTTPS, en dit werkt niet om aan te klikken in de mail, want HTTP is bij mij dicht.
Nu ik er zo over schrijf kom ik tot de ontdekking dat alle adressen HTTP zijn en niet HTTPS.
Waar moet ik mijn probleem nou zoeken?

Bedankt alvast..
  • Mijn Synology: DS920+
  • HDD's: 4x ST16000NE000
  • Extra's: SSD cache SNV3400

Offline FlipjeSR

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 104
  • -Ontvangen: 24
  • Berichten: 352
Re: Verkeerde adressen in de reports
« Reactie #1 Gepost op: 01 juli 2022, 22:55:25 »
Is mijn vraag nou erg dom en misschien overal te vinden? Of heeft echt niemand dit probleem of antwoord erop?
  • Mijn Synology: DS920+
  • HDD's: 4x ST16000NE000
  • Extra's: SSD cache SNV3400


 

Hoe voorkom ik verkeerde downloads?

Gestart door sjors86Board CouchPotato

Reacties: 1
Gelezen: 1437
Laatste bericht 25 februari 2015, 13:17:06
door Babylonia
Verkeerde pagina gaat open.

Gestart door DokmanBoard Wordpress package

Reacties: 7
Gelezen: 1855
Laatste bericht 31 maart 2016, 21:00:50
door Ieskorp
Autosub toont verkeerde nog niet gedownloade subs

Gestart door Satch_23Board Auto-Sub

Reacties: 12
Gelezen: 3105
Laatste bericht 13 maart 2016, 21:39:57
door Ben(V)
filmpje in verkeerde format? (vertonen lukt niet) opgelost

Gestart door bart35Board Photo Station / Photos

Reacties: 0
Gelezen: 1522
Laatste bericht 19 mei 2008, 09:45:38
door bart35
Verkeerde rechten ingesteld op het configuratiebestand.

Gestart door HenkdeGansBoard Web Station

Reacties: 15
Gelezen: 4926
Laatste bericht 25 september 2016, 18:41:03
door Ben(V)