Auteur Topic: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.  (gelezen 3360 keer)

Offline Puff

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 48
Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Gepost op: 15 december 2013, 19:02:53 »
Hallo,

Ik ben net bezig in een MAP op m'n synology waar een hoop films in staan.....
Ik verwijder 1 mapje en ik mis ineens heel veel films in die map.....

Ik dacht eerst dat ik een verkeerde selectie had gemaakt maar toen ik in mn logboeken keek was alles goed....

Op een bepaalde tijd een mapje verwijderd....verder niks.....maar ben ineens wel heel veel kwijt...

Snap er geen bal van.....

Herkend iemand dit?

Gr,
Danny


Offline TonVH

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 86
  • -Ontvangen: 428
  • Berichten: 3.352
Re: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Reactie #1 Gepost op: 15 december 2013, 19:45:05 »
Ik begrijp het probleem niet want als je een map verwijderd dan is alle info in die map uiteraard ook verdwenen.

Maar als je de "prullenbak" hebt ingeschakeld dan staan map en bestanden nog daar.

Problemen kun je op 2 manieren oplossen: simpel of ingewikkeld.
Firewalls maken meer kapot dan je lief is. Problemen?
Zet dan eens de Firewall uit en kijk of er nog steeds een probleem is.

-------------------------------------------
DS415+, DS216+II, DS116, DS114

Offline Puff

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 48
Re: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Reactie #2 Gepost op: 15 december 2013, 20:29:21 »
Zoals je in mn log kunt zien zijn t losse mappen.....

Per film een map.....maar er zijn ineens 12 films weg of zo....

En ik heb inmiddels gelezen dat de prullenbak niet standaard aan staat....
Dus ik vrees t ergste....


Hoe zet ik die aan?

Gr,
Danny.

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1340
  • -Ontvangen: 7802
  • Berichten: 43.205
  • FIFO / LIFO
    • Truebase
Re: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Reactie #3 Gepost op: 15 december 2013, 20:39:11 »
Citaat
Hoe zet ik die aan?
Zie bijlage, maar let op, dit kan lekker oplopen films in prullenbak.


CS406      DSM 2.0-0731    DS508      DSM 4.0-2265      DS411+II  DSM 6.2.4-25556-7   DS115J    DSM 7.1.1-42962-5   DS918+    DSM 6.2.4-25556-7
DS107+     DSM 3.1-1639    DS411slim  DSM 6.2.4-25556   DS213J    DSM 6.2.3-25426-2   DS1515+   DSM 6.2.4-25556-7   DS220+    DSM 7.2.1-69057-3
DS107+     DSM 3.1-1639    DS111      DSM 5.2-5967-9    DS413J    DSM 6.2.3-25426-2   DS716+II  DSM 6.2.4-25556-7   RT2600ac  SRM 1.2.5-8227-11
BeeDrive   1TB             BeeStation BSM 1.0-65162                                                                 MR2200ac  SRM 1.2.5-8227-11

Offline TonVH

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 86
  • -Ontvangen: 428
  • Berichten: 3.352
Re: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Reactie #4 Gepost op: 15 december 2013, 20:45:19 »
Zoals je in mn log kunt zien zijn t losse mappen.....
Per film een map.....maar er zijn ineens 12 films weg of zo....
En ik heb inmiddels gelezen dat de prullenbak niet standaard aan staat....
Dus ik vrees t ergste....
Hoe zet ik die aan?
Gr,
Danny.

Bedoel je dat er mappen/films verdwenen zouden zijn buiten die je zelf hebt opgegeven? Dat kan ook gebeuren door instelling van bijv. Sickbeard/Couchpotato.


Problemen kun je op 2 manieren oplossen: simpel of ingewikkeld.
Firewalls maken meer kapot dan je lief is. Problemen?
Zet dan eens de Firewall uit en kijk of er nog steeds een probleem is.

-------------------------------------------
DS415+, DS216+II, DS116, DS114

Offline Puff

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 48
Re: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Reactie #5 Gepost op: 15 december 2013, 20:56:59 »
Ja idd Ton,

Dat is volgens mij gebeurd.....
Buiten de logs om.....

En aangezien het films zijn verdenk ik CP dan.....

Maar wat gaat er dan mis?

Het draait al een tijd goed.....maar dan nu ineens gaat het mis???

Offline TonVH

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 86
  • -Ontvangen: 428
  • Berichten: 3.352
Re: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Reactie #6 Gepost op: 15 december 2013, 21:18:54 »
Ik heb zelf een tijd lang gehad dat er van alles en nog wat verdween. Oorzaak: nooit gevonden. Maar het probleem loste zich op nadat SB en CP ieder hun eigen Gedeelde Mappen kregen en het vinkte bij 'opruimen' was weggehaald.

Problemen kun je op 2 manieren oplossen: simpel of ingewikkeld.
Firewalls maken meer kapot dan je lief is. Problemen?
Zet dan eens de Firewall uit en kijk of er nog steeds een probleem is.

-------------------------------------------
DS415+, DS216+II, DS116, DS114

Offline Puff

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 48
Re: Bestanden weg maar geen "bewijs" in logboeken.
« Reactie #7 Gepost op: 15 december 2013, 22:45:48 »
Ok.....ga ik in de gaten houden....

Bedankt.


 

kan een aantal bestanden niet opslaan, vreemd probleem

Gestart door AndréBoard NAS hardware vragen

Reacties: 3
Gelezen: 3283
Laatste bericht 06 februari 2009, 11:48:03
door André
Nieuwe router, bestanden op NAS niet meer te benaderen via windows explorer

Gestart door SPABoard Windows

Reacties: 12
Gelezen: 7857
Laatste bericht 20 februari 2014, 09:43:25
door solid
Bij meerdere bestanden selecteren dit niet (gearceerd) zien

Gestart door tslhBoard File Station

Reacties: 10
Gelezen: 5015
Laatste bericht 16 maart 2014, 16:06:58
door tslh
Video bestanden afspelen met verschillende apparaten

Gestart door marchellohBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 6
Gelezen: 4222
Laatste bericht 08 september 2014, 12:19:40
door marchelloh
Bestanden komen steeds terug na verwijderen

Gestart door BemmieBoard File Station

Reacties: 10
Gelezen: 7183
Laatste bericht 13 januari 2015, 23:11:47
door Bemmie