Synology-Forum.nl

Packages => Officiële Packages => Mail Station => Topic gestart door: OutintheBlue op 23 februari 2015, 12:14:03

Titel: slechts één account werkt in Mailstation
Bericht door: OutintheBlue op 23 februari 2015, 12:14:03
Dag,
Ik heb dit al eens eerder aangekaart, maar toen geen reactie, dus probeer het maar eens weer, omdat ik er weer tegenaan loop tijdens een herinstallatie na een HDD-crash.

Ik heb Mailstation draaiend met één account. Hij haalt via pop3 de mail binnen van mijn provider en via Outlook en mijn iPhone kan ik mails versturen en ontvangen en komt alles netjes in de juiste mappen terecht in Mailstation.
Zodra ik echter een tweede account toevoeg, 'stopt' het binnenhalen van mijn eerste account en werkt alleen nog maar het tweede account. Het opnieuw toevoegen (en de oorspronkelijke verwijderen) zorgt er voor dat het weer draait, alleen dan werkt het tweede account niet meer. Hij verwerkt dus alleen de laatst toegevoegde account...

Iemand tips om dit op te lossen?

Groet, Ronald
Titel: Re: slechts één account werkt in Mailstation
Bericht door: MaVeWeb op 24 februari 2015, 09:58:30
Heb je al ooit geprobeerd na het toevoegen van het tweede account (wat dan werkt) opnieuw je POP3 settings in te vullen voor je eerste account?
Titel: Re: slechts één account werkt in Mailstation
Bericht door: OutintheBlue op 02 maart 2015, 13:43:59
Yup, maar ook dat haalt niets uit. Ook dan werkt alleen het eerste account weer en het tweede niet meer. Ik merk overigens dat ie het nu af en toe doet. Erg vreemd. Soms haalt ie dus mails binnen, soms laat ie ze op de server staan. Ik heb ingesteld dat ie ze van de server moet verwijderen, als Mailstation ze heeft binnengehaald.
Titel: Re: slechts één account werkt in Mailstation
Bericht door: Grofweg op 02 maart 2015, 16:06:10
Geef even aan hoe je MailServer hebt geconfigureerd, bv: als alle mail gewoon op jouw server moet blijven staan hoef je geen pop3 te selecteren in MailServer. Pop3 stel je in dit geval alleen in mailstation in om de mail bij je provider weg te halen.

Geef ook even aan of het toegevoegde account onder dezelfde nas-user ingesteld wordt of dat dit een andere nas-user is. Welke pop3 accounts heb je die je wilt toevoegen (upc, kpn ...).