Auteur Topic: CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?  (gelezen 1446 keer)

Offline SynMan

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 11
  • Berichten: 105
CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?
« Gepost op: 19 augustus 2013, 17:47:23 »
Heeft iemand dat opensource packet reeds geïnstalleerd op zijn syno?
Wat is de ervaring ?
Gr
Ronny
____________________________________________________
DS411+II (4x2TB). -  DS112J (1x3TB)
DSM 5.0
OS        :Win7, Win8.1, OSX 10.9.2, IOS7
Routers : RB750GL, RB2100UBS, LinkSys AE4500
Wifi AP  : LinkSys WAP300N
Switch   :D-link DES 1024D
Telenet wopha (router DOCSIS 3.0)

Offline SynMan

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 11
  • Berichten: 105
Re: CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?
« Reactie #1 Gepost op: 19 augustus 2013, 17:49:19 »
____________________________________________________
DS411+II (4x2TB). -  DS112J (1x3TB)
DSM 5.0
OS        :Win7, Win8.1, OSX 10.9.2, IOS7
Routers : RB750GL, RB2100UBS, LinkSys AE4500
Wifi AP  : LinkSys WAP300N
Switch   :D-link DES 1024D
Telenet wopha (router DOCSIS 3.0)

Offline Pelikano

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 23
Re: CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?
« Reactie #2 Gepost op: 07 november 2013, 17:50:18 »
Hee RonnyB,
Is het inmiddels gelukt met CMDBuild? Ik het draaiende gehad op mijn laptop onder vmware waar het met 1,5Gb nog net wilde draaien. Ben benieuwd of je het op de NAS aan de praat krijgt met 512Mb...
Verder ben ik zelf op zoek naar gebruikers van CMDBuild. Gebruik je het zelf of in je bedrijf?
  • Mijn Synology: DS112+
  • HDD's: WD RED 4Tb

Offline SynMan

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 11
  • Berichten: 105
Re: CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?
« Reactie #3 Gepost op: 07 november 2013, 20:52:19 »
Het is voor thuisgebruik. Ik heb het niet verder geïnstalleerd op mijn syno. Ik wil zelf geen aanpassingen doen in allerlei config files. Zoek een package installatie.
Ik heb het wel op een windows pc geïnstalleerd om mee te spelen. Het voordeel is dat ik vrij eenvoudig exports kan dien indien er een package komt om mijn data over te plaatsen naar de syno.
Ik heb wel 1GB memory in mijn ds411+II.
____________________________________________________
DS411+II (4x2TB). -  DS112J (1x3TB)
DSM 5.0
OS        :Win7, Win8.1, OSX 10.9.2, IOS7
Routers : RB750GL, RB2100UBS, LinkSys AE4500
Wifi AP  : LinkSys WAP300N
Switch   :D-link DES 1024D
Telenet wopha (router DOCSIS 3.0)

Offline Richard67

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 44
  • -Ontvangen: 59
  • Berichten: 370
    • Q&D Website
Re: CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?
« Reactie #4 Gepost op: 07 november 2013, 23:09:22 »
Ik heb even snel gekeken: Voor zover ik het kan zien moet je eerst TomCat installeren op je NAS. (Synology heeft een package voor mijn NAS. Ik weet niet of er voor jou NAS er ook een TomCat package van Synology is.) Daarna is het de instructies volgen van INSTALL.txt van CMDBuild. Ik vrees wel dat dit de nodige resources van je NAS nodig heeft. Bij mij in de organisatie wordt er momenteel een begin gemaakt met de inrichting van CMDBuilder.
  • Mijn Synology: 1511+
  • HDD's: 5x WD20EFRX
  • Extra's: 2GB RAM
Who on earth is General Failure and why the hell is he reading my hard drive?

Offline thecell

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 453
  • -Ontvangen: 209
  • Berichten: 1.338
Re: CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?
« Reactie #5 Gepost op: 09 september 2018, 12:58:03 »
Ik weet dat dit een oud topic is maar voor mij is het actueel en er is geen ander topic te vinden. Ik ben op zoek naar een gratis CMDB-tool dat alleen zou dienen voor asset management/inventarisatie en kom op CMDBuild uit.

De installatie van Tomcat7 is in orde, heb een user aangemaakt en kan inloggen op de Synology Tomcat-webpagina.

Om CMDBuild op zich te installeren dien ik een JDBC driver te installeren. Waar vind ik die lib directory?

Tomcat additional libraries: Copy PostgreSQL's JDBC driver within Tomcat "lib" directory
  • Mijn Synology: DS415+
  • Extra's: Router RT1900ac
Geeft iemand een nuttig antwoord? Gebruik de "Bedankt!" knop.

Offline thecell

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 453
  • -Ontvangen: 209
  • Berichten: 1.338
Re: CMDBuild - iemand ervaring met dit pakket?
« Reactie #6 Gepost op: 10 september 2018, 16:36:15 »
Ik heb CMDBuild opgegeven. Het tool iTop ziet er top uit  8)
  • Mijn Synology: DS415+
  • Extra's: Router RT1900ac
Geeft iemand een nuttig antwoord? Gebruik de "Bedankt!" knop.


 

Iemand oudere versie dan Logitech Media Server Versie: 7.7.3 ?

Gestart door renemBoard Logitech Media Server

Reacties: 24
Gelezen: 6675
Laatste bericht 13 augustus 2014, 16:36:12
door Birdy
"Kan pakket niet installeren" HELLUP!!!

Gestart door vondorknlBoard SABnzbd (usenet)

Reacties: 4
Gelezen: 3188
Laatste bericht 25 januari 2009, 15:36:07
door vondorknl
"Kon de pakket service niet starten"

Gestart door jazzpermBoard Transmission

Reacties: 9
Gelezen: 3292
Laatste bericht 17 februari 2017, 09:29:01
door SPiET
pakket center werkt soms wel en soms niet

Gestart door tweakertjeBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 3
Gelezen: 801
Laatste bericht 04 januari 2017, 18:43:01
door tweakertje
"u moet uw photostation-pakket installeren of upgraden"

Gestart door peterk36Board Photo Station / Blog

Reacties: 1
Gelezen: 1560
Laatste bericht 23 september 2014, 23:07:46
door Goner
Synology-Forum.nl is een Nederlands gebruikersforum en staat volledig los van het merk Synology. Lees onze privacyverklaring.