Auteur Topic: Mplayer fout meldingen  (gelezen 1059 keer)

Offline B3rt

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 6
  • -Ontvangen: 32
  • Berichten: 318
Mplayer fout meldingen
« Gepost op: 26 februari 2012, 22:31:52 »
Hoi allemaal,

heb ook zinds afgelopen week een NAS van Synoly.
Heb hierop SSH geactiveerd en ben ermee aan de slag gegaan.

Ik loop echter tegen een probleem aan, dat is namelijk met mplayer.
Dit is geïnstalleerd het doet niet wat het normaal zou moeten doen

Ik wil regelmatige screenshots maken van 1 camera welke geen MPEG ondersteund maar ASF en deze screenshots dan op de webserver van de NAS plaatsen

Ik geef als root gebruiker het volgende commando als test:
mplayer http://192.168.1.115 -frames 1 -v jpeg outdir=/root/

Normaal gesproken een screenshot genaamd '000000001.jpg' wordt er dan gemaakt in de output dir, in dit geval /root dus

Echter er gebeurd niks, als ik zonder verbose draai zie ik dit:

Playing outdir=/root/.
get_path('sub/') -> '/root/.mplayer/sub/'
File not found: 'outdir=/root/'
Failed to open outdir=/root/.

Wat ik ook doe, welke parameters ik ook gebruik er wordt geen screenshot gemaakt... :(

Kan iemand me vertellen waarom dit niet werkt en natuurlijk hoe het wel werkend te krijgen is?

Alvast bedankt voor enige tips!
  • Mijn Synology: DS1515+
  • HDD's: 5 x WD30EZRX
  • Extra's: 2x250SSD cache + 6GB


 

DSM 4 geen mplayer meer aanwezig

Gestart door B3rtBoard Synology DSM 5.1 en eerder

Reacties: 0
Gelezen: 943
Laatste bericht 07 maart 2012, 22:50:05
door B3rt