Auteur Topic: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"  (gelezen 10113 keer)

Offline petervanheun

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 12
Re: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"
« Reactie #15 Gepost op: 08 maart 2011, 10:58:04 »
Die 1511+ is dus blijkbaar veel sneller dan mijn 110j.

Het gebruik van de Assistant is niet strikt noodzakelijk maar versnelt het proces aanzienlijk. Ik heb nu iets van 10 GB aan foto's met de Assistant gedaan en de foto's waren na een dag zichtbaar. De thumbnails worden ook wel zichtbaar met andere middelen (Verkenner, Total Commander o.i.d.) maar dat duurt merkbaar langer. Het zij zo. Had ik maar een duurder model moet kopen ...  :wink:

Offline cyrus1977

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 27
  • -Ontvangen: 54
  • Berichten: 1.529
    • http://www.bonaerial.nl
Re: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"
« Reactie #16 Gepost op: 08 maart 2011, 23:14:48 »
Is dit een vraag of een constatering ?
  • Mijn Synology: DS415
  • HDD's: 4
See http://www.bonaerial.nl
I am root. If you see me laughing, you better have a backup!
The beginning of knowledge is the discovery of something we do not understand.

Offline miura

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 8
Re: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"
« Reactie #17 Gepost op: 19 mei 2011, 14:09:44 »
Foto's uploaden via Assistant ? is dat via bestandsbrowser in 3.1 ?

Ik heb dat alvast geprobeerd om zo 1 map (100MB) te uploaden naar mijn nas (ds211). upload ging vlug , daarna een check gedaan in photostation maar daar was hij lang die tumbnails aan het genereren. Dit duurde toch wel meer dan 1u voor een 75 foto's....

Hoe moet ik in 3.1 mijn foto's uploaden zodoende de thumbnail zo snel mogelijk gemaakt wordt ?

Offline henkg

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 20
  • -Ontvangen: 155
  • Berichten: 727
Re: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"
« Reactie #18 Gepost op: 19 mei 2011, 19:37:04 »
Citaat van: "miura"
Foto's uploaden via Assistant ? is dat via bestandsbrowser in 3.1 ?Hoe moet ik in 3.1 mijn foto's uploaden zodoende de thumbnail zo snel mogelijk gemaakt wordt ?
Synology Assistant is een tooltje dat op je PC geinstalleerd staat (moet). Kijk in de DS User's guide
Standaard staat de optie Photo Uploader niet aan. Die kun je -in de Assistant- activeren door Settings te kiezen (het blauwe tandwieltje rechtsboven). Daarna kent de Assistant een extra tab. De rest zou zich vanzelf moeten wijzen.
Snelheidsverschil (één 4 MB foto, op DS210j):
- Uploaden via copy: ca 60 seconden
- Uploaden via Assistant: ca 5 seconden (met een quad core PC)
Tel uit je winst, of verlies.
DS920+. 4x WD40EFRX. SHR. Btfrs
DS412+. 4x WD40EFRX, SHR, Btfrs (backup)
DS210J, 2x WD40EFRX, SHR, Ext4 (buiten gebruik)
Windows 10, Router EPC3940. Switch TP-Link TL-SG1008D Mede8er MED600X3D, UPS APC BX950MI-GR. HUMAX5200c

Offline miura

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 8
Re: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"
« Reactie #19 Gepost op: 19 mei 2011, 20:14:14 »
gevonden ...  :?

Dank u

Offline miura

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 8
Re: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"
« Reactie #20 Gepost op: 20 mei 2011, 09:39:36 »
en ondertussen getest ... dit gaat idd stukken sneller.  :D

Offline BertB

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 8
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 15
Re: Geen foto's zichtbaar, alleen "draaiende wielen"
« Reactie #21 Gepost op: 29 mei 2011, 18:30:04 »
Als ik even op dit item mag meeliften.
Ik heb die draaiende wielen ook, als ik een foto upload zonder gebruik te maken van SA. Ik wil mijn kinderen die niet thuis wonen namelijk ook in de gelegenheid stellen om fotos te laden.
Volgens mij lukt dat niet met SA.

Hoe dan ook, ik heb een foto van 2,2 MB gekopieerd om te kijken wat er zou gebeuren. 15 minuten draaien de wielen nog. Met SA werkt het als een tierelier.
Zou hier nog iets meer aan de hand kunnen zijn?

Volgens Broncontrole in de processor nagenoeg 100% bezig.

Groeten,
Bert


 

Kan geen mappen meer zien op mijn iPad of iPhone

Gestart door FozziebearBoard Synology DSM 5.1 en eerder

Reacties: 3
Gelezen: 2697
Laatste bericht 17 september 2013, 23:05:11
door Birdy
Time Backup: geen encrypted folders?

Gestart door EduardBoard Data replicator & overige backupsoftware

Reacties: 1
Gelezen: 1533
Laatste bericht 16 november 2013, 13:50:42
door Birdy
Kan geen NZB files toevoegen SABNZBD

Gestart door TalloneBoard Synology DSM 5.1 en eerder

Reacties: 3
Gelezen: 2491
Laatste bericht 08 februari 2014, 21:11:42
door Matr1x
USB Station 2 onthoud geen instellingen

Gestart door J0HNBoard USB Station

Reacties: 2
Gelezen: 2388
Laatste bericht 07 mei 2012, 18:56:24
door J0HN
DS112J installeert geen nieuwe DSM

Gestart door WimKeBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 3
Gelezen: 989
Laatste bericht 17 augustus 2019, 15:11:37
door Briolet