Auteur Topic: Spotweb haalt geen spots meer op  (gelezen 1127 keer)

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 835
  • -Ontvangen: 4193
  • Berichten: 25.139
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #15 Gepost op: 10 augustus 2017, 22:27:56 »
Je bedoelt apt-get ?
Dat klopt, dat zit niet in DSM, hiervoor moet je optware of debian chroot package installeren en dat wil je echt niet.

Denk ook niet dat het de bedoeling is of, nodig is, om php5-gd te installeren voor Spotweb.
Birdy.


DS411slim 1 x WD2500BEKT
          1 x HTS723280L9A362
          1 x HTS541680J9SA00
          1 x WD800BEVT       DSM 6.1.3-15152-7  [TEST]
DS411+II  4 x HDS724040ALE640 DSM 6.1.4-15217-2  [PROD]
DS413j    4 x WD20EARX        DSM 6.1.4-15217-2  [BACKUP]
DS716+II  2 x DT01ACA050      DSM 6.2-22259 Bèta [TEST]
RT2600ac                      SRM 1.1.5-6542-4   [PROD]

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #16 Gepost op: 10 augustus 2017, 23:11:20 »
Ja ik bedoel de apt-get.
Ik denk dat er niks anders opzit om weer de database te verwijderen en Spotweb opnieuw te installeren. Blijft een raar probleem. Het heeft 3 dagen goed gewerkt.
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB

Gemarkeerd als beste antwoord door The Raptor Gepost op 11 augustus 2017, 23:57:44

Offline dvandonkelaar

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 72
  • Berichten: 508
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #17 Gepost op: 11 augustus 2017, 08:43:05 »
php-gd staat al geïnstalleerd in DSM en is aan te zetten via Web station. Zie bijgevoegde foto.
Heb je die aan staan?
--
dvandonkelaar

DS415+ 8GB | 2xWD30EZRX en 2xWD30EFRX | RAID5 EXT4
DS211J | 2x HD103SJ | RAID1 EXT4 [Backup]

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #18 Gepost op: 11 augustus 2017, 23:57:34 »
@dvandonkelaar Je bent een held :) Nadat ik dit vinkje ingeschakeld heb ik via Putty nieuwe spots binnen gehaald. Toen ik Spotweb opende werkte het goed. Het blijft alleen vreemd waarom het na 3 dagen niet meer werkte. Ik heb dit vinkje niet weg gehaald. Ik heb even Gegoogeld. GD zorgt ervoor dat er foto's/plaatjes opgeslagen kunnen worden op je NAS. Weten we dat ook weer. Het enige wat ik nog mis is dat je in Spotweb linksonder een knop hebt om je spots handmatig op te halen. Hoe kan ik deze knop terug krijgen?

@Birdy Het is misschien handig om in je tut van Spotweb erbij te zetten dat je in Webstation Curl en GD moet aanvinken.
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB

Offline dvandonkelaar

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 72
  • Berichten: 508
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #19 Gepost op: 12 augustus 2017, 06:54:54 »
Waarschijnlijk was er na 3 dagen één afbeelding die hij moest converteren. Kan gebeuren.
Wat betreft de ophaal-knop onderin Spotweb. De gebruiker die in Spotweb zit (dus de gebruiker waar jij je in Spotweb aanmeld), is die ook administrator? Volgens mij kun je dan alleen die knop zien.
--
dvandonkelaar

DS415+ 8GB | 2xWD30EZRX en 2xWD30EFRX | RAID5 EXT4
DS211J | 2x HD103SJ | RAID1 EXT4 [Backup]

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #20 Gepost op: 12 augustus 2017, 09:42:50 »
Waar kan ik controleren of de gebruiker waarmee ik inlog in Spotweb admin rechten heeft? In Spotweb zelf of Diskstation?
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 835
  • -Ontvangen: 4193
  • Berichten: 25.139
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #21 Gepost op: 12 augustus 2017, 12:07:13 »
@Birdy Het is misschien handig om in je tut van Spotweb erbij te zetten dat je in Webstation Curl en GD moet aanvinken.

Spotweb tut aangepast.
Birdy.


DS411slim 1 x WD2500BEKT
          1 x HTS723280L9A362
          1 x HTS541680J9SA00
          1 x WD800BEVT       DSM 6.1.3-15152-7  [TEST]
DS411+II  4 x HDS724040ALE640 DSM 6.1.4-15217-2  [PROD]
DS413j    4 x WD20EARX        DSM 6.1.4-15217-2  [BACKUP]
DS716+II  2 x DT01ACA050      DSM 6.2-22259 Bèta [TEST]
RT2600ac                      SRM 1.1.5-6542-4   [PROD]

Offline dvandonkelaar

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 72
  • Berichten: 508
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #22 Gepost op: 12 augustus 2017, 19:50:25 »
In phpMyAdmin kun je in de Spotweb tabel 'users' de users zien. Id 1 is anonymous, id 2 is admin en id 3 ben je waarschijnlijk zelf (licht er een beetje aan hoe je je Spotweb hebt ingesteld.
Via de tabel 'usergroups' kun je zien welke user in welke groepen zit. De groepen waar admin in zit kun je ook toepassen voor je eigen user en dan heb je dezelfde rechten.

Misschien kan het wel anders, maar zo heb ik het destijds gedaan.
--
dvandonkelaar

DS415+ 8GB | 2xWD30EZRX en 2xWD30EFRX | RAID5 EXT4
DS211J | 2x HD103SJ | RAID1 EXT4 [Backup]

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #23 Gepost op: 12 augustus 2017, 20:27:34 »
Hmm MyPHPadmin heb ik niet geïnstalleerd. Ik vraag mij af of dit dan met elkaar te maken heeft. Ik ga het wel proberen.
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #24 Gepost op: 13 augustus 2017, 00:21:31 »
ohhh dat gaat niet goed. Ik heb de user waarmee ik inlog admin rechten gegeven. Maar nu krijg ik een wit scherm bij het openen van Spotweb.
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB

Offline dvandonkelaar

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 72
  • Berichten: 508
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #25 Gepost op: 13 augustus 2017, 11:14:58 »
Dat zou niet moeten kunnen, door het veranderen van rechten krijg je niet ineens een wit scherm. Dan heb je waarschijnlijk meer aangepast.
Krijg je alleen een wit scherm of ook nog een foutmelding?
--
dvandonkelaar

DS415+ 8GB | 2xWD30EZRX en 2xWD30EFRX | RAID5 EXT4
DS211J | 2x HD103SJ | RAID1 EXT4 [Backup]

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #26 Gepost op: 13 augustus 2017, 11:38:40 »
Ik heb niks anders gedaan dat de user id van de gebruiker waarmee ik inlog veranderd in 5. Ik zag dat groep 5 administrators waren. Meer niet. Nee ik krijg geen foutmelding.
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #27 Gepost op: 13 augustus 2017, 11:42:07 »
Terug aanpassen naar groep 3 lukt niet meer.
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB

Offline dvandonkelaar

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 2
  • -Ontvangen: 72
  • Berichten: 508
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #28 Gepost op: 13 augustus 2017, 11:46:08 »
Waarschijnlijk heb je dan user 3 dubbel staan, anders geeft hij de foutmelding niet.
--
dvandonkelaar

DS415+ 8GB | 2xWD30EZRX en 2xWD30EFRX | RAID5 EXT4
DS211J | 2x HD103SJ | RAID1 EXT4 [Backup]

Offline The Raptor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 13
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 261
Re: Spotweb haalt geen spots meer op
« Reactie #29 Gepost op: 13 augustus 2017, 11:51:19 »
Klopt, user 3 stond er 2 keer in. Ik heb er eentje verwijderd en kan het weer terug aanpassen naar groep 3 authenticated users. Het probleem met het witte pagina blijft. Ik snap het niet. Misschien een idee om nog een keer /install door te lopen?
  • Mijn Synology: DS1517+
  • HDD's: 1 X 6 TB


 

Syn 213 gaat naar update naar 5.0 update 4 niet meer in slaapstand

Gestart door BaloBoard Synology DSM 5.1 en eerder

Reacties: 4
Gelezen: 1978
Laatste bericht 21 september 2014, 12:11:42
door Balo
Firewall uit media ok, firewall aan geen media (ACRyan)

Gestart door Daniel1974Board Media Server (UPNP/DLNA)

Reacties: 6
Gelezen: 5256
Laatste bericht 05 augustus 2012, 19:54:06
door TonVH
Geen internet via internet

Gestart door markcoolBoard WebDav

Reacties: 1
Gelezen: 1936
Laatste bericht 29 juli 2015, 00:51:40
door Hutje
RAID of geen RAID...

Gestart door dimBoard NAS hardware vragen

Reacties: 12
Gelezen: 3509
Laatste bericht 05 december 2015, 00:10:42
door bronan
Download station download niet meer.

Gestart door bakker2robBoard Synology DSM 5.1 en eerder

Reacties: 3
Gelezen: 2182
Laatste bericht 07 maart 2011, 21:02:18
door teleurgesteld
Synology-Forum.nl is een Nederlands gebruikersforum en staat volledig los van het merk Synology.