Auteur Topic: HTTP-500 fout  (gelezen 2248 keer)

Offline yvink

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 33
HTTP-500 fout
« Gepost op: 15 februari 2016, 11:39:58 »
DS412+ draait hier al een paar jaar zonder al te grote problemen.
Vanmorgen stond deze uit. In logboek zie ik melding "starting counting down to shutdown".
Geen idee wat dit heeft veroorzaakt dus maar weer opnieuw opgestart.

Sinds herstart kan ik mailstation niet meer benaderen.
Niet via interne ip/mail of externe ip/mail.
Krijg "HTTP 500-fout Dat is vreemd... Deze pagina kan niet worden gevonden door Microsoft Edge"

Ook DS Photo en Photostation werken niet meer.

Bij packages zie ik dat Photostation geupdate moet worden maar als ik dat probeer krijg ik een melding dat er geen volume op mijn systeem is. Bij opslagbeheer is echter wel gewoon een volume te zien.

Nogmaals herstarten werkt niet.
Iemand een idee waar ik het moet zoeken?
  • Mijn Synology: DS918+
  • HDD's: 3 x WD2003FYYS
  • Extra's: DSM 6.1.4

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1120
  • -Ontvangen: 6701
  • Berichten: 39.174
  • Synology is awesome.
    • RAID = BACKUP?
Re: HTTP-500 fout
« Reactie #1 Gepost op: 15 februari 2016, 12:25:51 »
Citaat
Bij opslagbeheer is echter wel gewoon een volume te zien.
En ook op je DS bij de gedeelde mappen komen ?


CS406     DSM 2.0-0731
DS107+    DSM 3.1-1639
DS107+    DSM 3.1-1639
DS508     DSM 4.0-2265
DS111     DSM 6.1.7-15284-3
DS411slim DSM 6.2.4-25556
DS411+II  DSM 6.2.4-25556-2
DS413J    DSM 6.2.3-25426-2
DS1515+   DSM 6.2.4-25556
DS716+II  DSM 6.2.4-25556
DS918+    DSM 6.2.4-25556-2
DS220+    DSM 6.2.4-25556-2
-----VMM  DSM 7.0.1-42218
RT2600ac  SRM 1.2.5-8227-2
MR2200ac  SRM 1.2.5-8227-2

Offline yvink

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 33
Re: HTTP-500 fout
« Reactie #2 Gepost op: 15 februari 2016, 12:40:02 »
Gedeelde mappen zijn gewoon benaderbaar.
DS File werkt trouwens ook gewoon en de mail komt via outlook wel binnen. :S
  • Mijn Synology: DS918+
  • HDD's: 3 x WD2003FYYS
  • Extra's: DSM 6.1.4

Offline yvink

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 33
Re: HTTP-500 fout
« Reactie #3 Gepost op: 08 maart 2016, 14:58:22 »
Ter info: heb contact gehad met Support.

Advies was volume te verwijderen en opnieuw aan te maken.
Was even wat werk om alles weer terug te zetten maar het werkt nu weer.
  • Mijn Synology: DS918+
  • HDD's: 3 x WD2003FYYS
  • Extra's: DSM 6.1.4


 

HTTP wordt automatisch doorverwezen naar HTTPS

Gestart door ComglobeaBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 6
Gelezen: 2617
Laatste bericht 25 april 2016, 22:19:22
door Comglobea
CS407 te benaderen via HTTP of HTTPS

Gestart door pieter1960Board NAS hardware vragen

Reacties: 3
Gelezen: 1506
Laatste bericht 06 februari 2008, 16:52:34
door Björn
Firefox 51 geeft een http inlog als onveilig aan.

Gestart door BrioletBoard The lounge

Reacties: 5
Gelezen: 1675
Laatste bericht 31 maart 2018, 21:50:40
door Briolet
Kan niet inloggen op DSM via http(s)

Gestart door KnakkelBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 21
Gelezen: 2515
Laatste bericht 30 juni 2017, 00:15:34
door bronan
Wel http maar geen https vanaf extern

Gestart door slingshotBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 5
Gelezen: 2687
Laatste bericht 05 december 2012, 11:48:49
door Martijn85