Auteur Topic: HTTP-500 fout  (gelezen 2370 keer)

Offline yvink

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 33
HTTP-500 fout
« Gepost op: 15 februari 2016, 11:39:58 »
DS412+ draait hier al een paar jaar zonder al te grote problemen.
Vanmorgen stond deze uit. In logboek zie ik melding "starting counting down to shutdown".
Geen idee wat dit heeft veroorzaakt dus maar weer opnieuw opgestart.

Sinds herstart kan ik mailstation niet meer benaderen.
Niet via interne ip/mail of externe ip/mail.
Krijg "HTTP 500-fout Dat is vreemd... Deze pagina kan niet worden gevonden door Microsoft Edge"

Ook DS Photo en Photostation werken niet meer.

Bij packages zie ik dat Photostation geupdate moet worden maar als ik dat probeer krijg ik een melding dat er geen volume op mijn systeem is. Bij opslagbeheer is echter wel gewoon een volume te zien.

Nogmaals herstarten werkt niet.
Iemand een idee waar ik het moet zoeken?
  • Mijn Synology: DS918+
  • HDD's: 3 x WD2003FYYS
  • Extra's: DSM 6.1.4

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1139
  • -Ontvangen: 6812
  • Berichten: 39.568
  • Synology is awesome.
    • RAID = BACKUP?
Re: HTTP-500 fout
« Reactie #1 Gepost op: 15 februari 2016, 12:25:51 »
Citaat
Bij opslagbeheer is echter wel gewoon een volume te zien.
En ook op je DS bij de gedeelde mappen komen ?


CS406     DSM 2.0-0731
DS107+    DSM 3.1-1639
DS107+    DSM 3.1-1639
DS508     DSM 4.0-2265
DS111     DSM 6.1.7-15284-3
DS411slim DSM 6.2.4-25556
DS411+II  DSM 6.2.4-25556-2
DS413J    DSM 6.2.3-25426-2
DS1515+   DSM 6.2.4-25556
DS716+II  DSM 6.2.4-25556-3
DS918+    DSM 6.2.4-25556-3
DS220+    DSM 6.2.4-25556-3
-----VMM  DSM 7.0.1-42218-2
RT2600ac  SRM 1.2.5-8227-2
MR2200ac  SRM 1.2.5-8227-2

Offline yvink

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 33
Re: HTTP-500 fout
« Reactie #2 Gepost op: 15 februari 2016, 12:40:02 »
Gedeelde mappen zijn gewoon benaderbaar.
DS File werkt trouwens ook gewoon en de mail komt via outlook wel binnen. :S
  • Mijn Synology: DS918+
  • HDD's: 3 x WD2003FYYS
  • Extra's: DSM 6.1.4

Offline yvink

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 33
Re: HTTP-500 fout
« Reactie #3 Gepost op: 08 maart 2016, 14:58:22 »
Ter info: heb contact gehad met Support.

Advies was volume te verwijderen en opnieuw aan te maken.
Was even wat werk om alles weer terug te zetten maar het werkt nu weer.
  • Mijn Synology: DS918+
  • HDD's: 3 x WD2003FYYS
  • Extra's: DSM 6.1.4


 

WAN login op één map via http poort 80

Gestart door RoyckeBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 2
Gelezen: 958
Laatste bericht 26 februari 2015, 22:43:05
door Roycke
HTTP wordt automatisch doorverwezen naar HTTPS

Gestart door ComglobeaBoard Synology DSM algemeen

Reacties: 6
Gelezen: 2655
Laatste bericht 25 april 2016, 22:19:22
door Comglobea
.htaccess: allow from 192.168.1.; ErrorDocument 401 http:/..

Gestart door knolBoard NAS hardware vragen

Reacties: 0
Gelezen: 2520
Laatste bericht 28 oktober 2007, 20:48:15
door knol
HTTP ERROR 500 opgelost!

Gestart door frank2908Board Spotweb

Reacties: 3
Gelezen: 157
Laatste bericht 09 januari 2022, 21:04:03
door frank2908
Plex Media Server - The plain HTTP request was sent to HTTPS port

Gestart door AeglosFiraBoard Plex Media Server

Reacties: 5
Gelezen: 174
Laatste bericht 29 december 2021, 22:58:40
door DSGebruiker