Auteur Topic: Twee websites werkend krijgen op ds216play  (gelezen 243 keer)

Offline Ingrid1971

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 4
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 7
Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Gepost op: 12 november 2017, 20:10:43 »
Ik heb bij de virtual host de volgende gegevens in gevoerd.
ingridshomepage deze zoekt in de map web naar index en dat gaat goed.
modelbouwclubalphenaandenrijn  naar een map doorverwzen in de map web.
Als ik deze aanklik kom ik op ingridshomepage terecht.
Wat gaat er fout en hoe kan ik dit verhelpen.
Of moet ik bij me hosting provider zijn.

Alvast bedankt
Ingrid1971
  • Mijn Synology: ds216play
  • HDD's: 2 tb western digital

Offline thecell

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 433
  • -Ontvangen: 205
  • Berichten: 1.318
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #1 Gepost op: 14 november 2017, 14:50:37 »
Kan je hier een printje zetten van jouw instellingen in de Virtuele Hosts?

En hoe test jij de websites ( van op het lokale netwerk of vanop je werk of ... ? )
  • Mijn Synology: DS415+
  • Extra's: Router RT1900ac
Geeft iemand een nuttig antwoord? Gebruik de "Bedankt!" knop.

Offline Ingrid1971

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 4
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 7
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #2 Gepost op: 14 november 2017, 15:25:55 »
Ik kijk vanaf thuis via www.ingridshomepage.nl
Deze werkt goed.
de andere
www.modelbouwclubalphenaandenrijn.nl helaas niet
Ik had de poorten van deze ook al veranderd en geforwardt maar ook dit werkt helaas niet
  • Mijn Synology: ds216play
  • HDD's: 2 tb western digital

Offline Robert Koopman

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 179
  • -Ontvangen: 1529
  • Berichten: 9.726
    • http://www.dwvbb.nl
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #3 Gepost op: 14 november 2017, 15:28:07 »
Plaatje is onleesbaar
DS712+  : 1*WD30EZRX DSM 6.1.4 - 15217 SHR
DS1812+: 8*WD30EFRX DSM 6.1.4 - 15217 RAID-5

Offline Ingrid1971

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 4
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 7
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #4 Gepost op: 14 november 2017, 15:30:05 »
Aangepast als het goed is
  • Mijn Synology: ds216play
  • HDD's: 2 tb western digital

Offline Wyodor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 97
  • Berichten: 419
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #5 Gepost op: 14 november 2017, 16:10:01 »
Een virtual host naar de web map is overbodig omdat de web map al de default map is voor alles wat geen virtual host is.

En port forwarding staat er buiten. Zolang alles op de NAS uitkomt zoekt apache wel uit wat wordt getoond.

Aanvulling.

Ik zie op het plaatje, voor zover leesbaar, geen www in de hostnaam. Dus de inhoud van de web map wordt getoond.
  • Mijn Synology: DS211
  • HDD's: 2 x ST33000650NS

Offline Wyodor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 97
  • Berichten: 419
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #6 Gepost op: 14 november 2017, 16:17:21 »
En verder.

Een host naam is niet ingridshomepage, maar www.ingridshomepage.nl
En niet modelbouwclubalphenaandenrijn, maar www.modelbouwclubalphenaandenrijn.nl
  • Mijn Synology: DS211
  • HDD's: 2 x ST33000650NS

Offline Ingrid1971

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 4
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 7
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #7 Gepost op: 14 november 2017, 17:38:02 »
Als ik bij virtual hosts www.modelbouwclubalphenaandenrijn.nl invul zet het programme zelf modelbouwclubalphenaandenrijn neer
  • Mijn Synology: ds216play
  • HDD's: 2 tb western digital

Offline Briolet

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 79
  • -Ontvangen: 1306
  • Berichten: 8.013
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #8 Gepost op: 14 november 2017, 17:38:27 »
Knap dat sommigen dat plaatje nog kunnen lezen. Mij lukt het niet om te zien of ergens wel/niet www voor staat. Misschien dat ik met browseraanpassingen nog iets leesbaars kan maken, maar standaard wordt het plaatje getoond op een vaste afmeting als je er op kikt. Ik wil geen moeite doen om iets te lezen als de poster er ook geen moeite voor doet.

Beter is het om niet een screenshot van het totale beeldscherm te plaatsen, als maar alleen het deel dat belangrijk is.
  • Mijn Synology: DS415+
  • HDD's: 3x 3TB in SHR

Offline Ingrid1971

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 4
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 7
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #9 Gepost op: 14 november 2017, 17:49:20 »
Ik zal straks kijken of ik het plaatje in het goede formaat krijg, maar tot nu toe is dit het beste resultaat helaas.
Alles wat ik doe om hem kleiner te maken kom ik niet aan de 512 kb. Maar ga me best doen voor een betere screenshot
  • Mijn Synology: ds216play
  • HDD's: 2 tb western digital

Offline Wyodor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 97
  • Berichten: 419
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #10 Gepost op: 14 november 2017, 17:58:35 »
Hoe dan ook, blijkbaar werkt de aanpassing :
  • Mijn Synology: DS211
  • HDD's: 2 x ST33000650NS

Offline Ingrid1971

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 4
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 7
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #11 Gepost op: 14 november 2017, 18:37:58 »
Gelukkig het werkt ;-) ben helemaal blij nu. Maar als ik zelf kijk via www.modelbouwclubalphenaandenrijn.nl kom ik uit op ingridshomepage.nl dat vindt ik dan weer raar. Maar blijf er bij dat ik blij ben dat het werkt.
Bedankt iedereen voor zijn geduld en behulpzaamheid
  • Mijn Synology: ds216play
  • HDD's: 2 tb western digital

Offline Wyodor

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 97
  • Berichten: 419
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #12 Gepost op: 14 november 2017, 18:40:12 »
Effe de browser cache legen.

Of een paar keer Control-R.
  • Mijn Synology: DS211
  • HDD's: 2 x ST33000650NS

Offline Ingrid1971

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 4
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 7
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #13 Gepost op: 14 november 2017, 18:50:43 »
Gelukt  :)
  • Mijn Synology: ds216play
  • HDD's: 2 tb western digital

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 833
  • -Ontvangen: 4185
  • Berichten: 25.068
Re: Twee websites werkend krijgen op ds216play
« Reactie #14 Gepost op: 14 november 2017, 19:05:20 »
Citaat
Alles wat ik doe om hem kleiner te maken kom ik niet aan de 512 kb.

Geen .png format gebruiken maar .jpg ;)
Birdy.


DS411slim 1 x WD2500BEKT
          1 x HTS723280L9A362
          1 x HTS541680J9SA00
          1 x WD800BEVT       DSM 6.1.3-15152-7  [TEST]
DS411+II  4 x HDS724040ALE640 DSM 6.1.4-15217-2  [PROD]
DS413j    4 x WD20EARX        DSM 6.1.4-15217-2  [BACKUP]
DS716+II  2 x DT01ACA050      DSM 6.2-22259 Bèta [TEST]
RT2600ac                      SRM 1.1.5-6542-4   [PROD]


 

Synology server geeft al twee dagen aan "de server is bezet probeer het later"

Gestart door F1OnlineBoard Officiële Packages

Reacties: 7
Gelezen: 6787
Laatste bericht 01 maart 2015, 16:26:30
door F1Online
Twee bestaande NAS met elk 2 schijven naar 1 nieuwe NAS met 4 schijven

Gestart door nobassBoard NAS hardware vragen

Reacties: 2
Gelezen: 639
Laatste bericht 26 mei 2015, 11:34:20
door nobass
Extern synology ds713 backupen naar ds212+ waar een twee synology bij zit

Gestart door Patrick_LeliveldBoard Data replicator & overige backupsoftware

Reacties: 0
Gelezen: 1429
Laatste bericht 11 augustus 2014, 22:41:13
door Patrick_Leliveld
DSvideo alternatieven voor mijn DS216Play, Philips smart tv draait geen DSvideo.

Gestart door DeBertBoard Smart TV apps

Reacties: 10
Gelezen: 4708
Laatste bericht 23 januari 2016, 20:51:43
door Tony
Let's Encrypt niet werkend. HTTPS dus ook niet

Gestart door HooijmansNLBoard Synology DSM 6.0

Reacties: 13
Gelezen: 1675
Laatste bericht 11 april 2016, 12:17:16
door Briolet
Synology-Forum.nl is een Nederlands gebruikersforum en staat volledig los van het merk Synology.