Smartphone / Tablet / SmartTV Apps > Windows Phone Apps

Officiële Winphone app Surveillance Station

(1/2) > >>

scootfan:
Synology stelt meerdere (goed werkende) WindowsPhone apps ter beschikking.  Een Syno app voor Surveillance Station ontbreekt nog in het rijtje en zou een leemte opvullen.  Momenteel kunnen we kiezen voor de niet officiële app van Sheep Media maar ik stel me toch vragen bij de veiligheid om mijn inloggegevens, kunnen deze gebruikersgegevens niet in foute handen vallen van de derde partij?  Kan ik deze vraag voorleggen aan Synology?

Birdy:
Vragen stellen mag altijd maar, of ze zullen antwoorden op vragen m.b.t. een niet officiële app van Sheep Media, vraag ik mij af.
Niet geschoten is altijd mis, dus gewoon proberen, zou ik zeggen.

scootfan:
Dat is net wat ik bedoel Birdy,  ik zou mij toch geruster voelen als ik een officiële Surveillance Station app van Synology zou kunnen gebruiken.  Maar aan wie richt ik deze vraag?

RIB Runner:
Mee eens hoor ik heb ook een WP en fanatiek gebruiker van SS en mis die app heel erg. Ik heb destijds het verzoek als ticket ingeschoten bij Synology . Misschien helpt het als meer mensen dat doen.

kael:
ja ik had ook dit gevoel bij die inloggegevens van die 3th party App.
lk probeerde daartoe een unieke user aan te maken maar blijkbaar moet in de usergroup adminusers zitten, vooraleer het werkt. Met manueel user rechte toe te kennen krijg ik geen beeld te zien.
Welke rechten moet die App precies hebben?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie