Smartphone / Tablet / SmartTV Apps > Windows Phone Apps

VPN & W10 mobile.

(1/1)

Klikoo.:
Heeft iemand ooit L2TP/IPsec VPN werkend gekregen met de Synology vanaf een W10 telefoon? Ik krijg altijd foutcode 809, zou iets met de poorten zijn. Maar ik weet pertinent zeker dat de poorten hiervoor open staan. Al mijn andere apparaten zoals W10 laptops en Android apparaten werken feilloos met alle VPN variaties op de Synology. W10 mobile is de enigste die ik nog nooit werkend heb gekregen. Vandaar mijn vraag of het hier iemand ooit gelukt is?

Sanderunizuki:
Dat is mij gelukt. Werkt prima.
(Was voor mij de reden van Android af te stappen, omdat vpn daar bij mij niet op werkt...)

Klikoo.:
Lukt het jou gewoon via het menu bij netwerk instellingen? Ik kies dan L2TP/IPsec met vooraf gedeelde sleutels. Op alle andere Android en Windows apparaten kan ik alle VPN versies normaal werkend krijgen. Alleen op de Lumia 640XL niet.

Sanderunizuki:
Is mij idd gelukt via het normale instellingen menu. Ik heb een lumia 950XL. Werkte in een keer goed, zonder gezeur.

Ik had soortgelijk probleem met android, op
note3-android 5 geen probleem,
S6-android 6 geen probleem,
note4-android 5, geen probleem ;na update naar android 6, vpn niet meer werkend te krijgen... ook niet via alle genoemde tips in de diverse fora...

Dus bij jou misschien ook een specifiek toestel-windows probleem?

Klikoo.:
Tja, toch gek. Bij mij Android 4,5 en 6 probleemloos, ook W10 op laptops. Behalve mijn 640XL met W10 mobile. Misschien dat er ooit nog een update voor komt, tot die tijd wachten we dan maar af.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie