Auteur Topic: Problemen met installatie?  (gelezen 5053 keer)

Offline abekaroe

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 3
  • -Ontvangen: 1
  • Berichten: 50
Problemen met installatie?
« Gepost op: 18 september 2011, 20:33:02 »
Heeft iemand dit al werkend gekregen?

Downloaden en installeren via pakket beheer ging goed.
Echter bij het uitvoeren v/h product ging het mis.
Bij mij staat SABNZB nl al open op poort 8080 en openERP draait standaard op poort 8080 na installatie.

Heb sabnzb nu wel op een ander poort overgezet. Maar zelf met een herinstallatie van openERP op poort 8080 wil niet lukken.

Vraag me af of de SPK wel goed is.

Offline bartp

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 1
  • Berichten: 2
Re: Problemen met installatie?
« Reactie #1 Gepost op: 11 oktober 2011, 15:58:54 »
Ik heb het werkende, moest eerst mijn poort 8080 vrijgeven (die was in gebruik bij photo station)

Heb wel mijn synology box opnieuw opgestart na installatie.

Je gaat er naar toe door :8080 achter je site aan te geven.

Eerste maal inloggen als admin, ik  geloof dat het wachtwoord ook admin was of leeg laten maar dat is snel duidelijk.

Installeren was een eitje, maar programma is een uitdaging. dus nog wat te doen.

Veel succes

Offline ton123

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 8
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 39
Re: Problemen met installatie?
« Reactie #2 Gepost op: 22 augustus 2012, 17:23:39 »
Deze berichten slaan op de verouderde openERP 6.0.3 versie.
De huidige OpenERP 6.1.1 versie heeft deze problematiek niet.


 

Problemen na nieuwe ExperiaBox

Gestart door dirklammersBoard iOS Apps (iPhone, iPad en iPod)

Reacties: 5
Gelezen: 2437
Laatste bericht 15 november 2012, 21:18:04
door Bazeman
DS212 streaming problemen

Gestart door KevinKleinBoard NAS hardware vragen

Reacties: 5
Gelezen: 1651
Laatste bericht 06 januari 2012, 11:42:02
door KevinKlein
webdav login problemen

Gestart door marcblomBoard WebDav

Reacties: 13
Gelezen: 6688
Laatste bericht 13 januari 2011, 09:19:54
door marcblom
Seagate 1tb - problemen bij Synology's?

Gestart door bartmans99Board NAS hardware vragen

Reacties: 3
Gelezen: 1660
Laatste bericht 20 januari 2009, 14:30:44
door bartmans99
NAS problemen na stroomonderbreking

Gestart door tafuytBoard NAS hardware vragen

Reacties: 2
Gelezen: 726
Laatste bericht 13 juni 2016, 11:37:50
door Hofstede
Synology-Forum.nl is een Nederlands gebruikersforum en staat volledig los van het merk Synology. Lees onze privacyverklaring.