Auteur Topic: NAS elke keer niet zichtbaar, vinkje bij “WS-Discovery” is telkens weg.  (gelezen 412 keer)

Offline borry52

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 2
Ik heb het probleem dat bij mij het vinkje bij “WS-Discovery” elke keer weg is.
Als ik  “WS-Discovery” aanvink zie ik mijn Nas netjes in de verkenner en ook in Total Commander, waar ik veel mee werk, maar de volgende dag zie ik hem niet meer en moet ik het opnieuw aanvinken (en uiteraard opslaan).
Ik heb dit opgelost door de Nas in de “Snelle Toegang” van de verkenner te zetten maar ik blijf het vreemd vinden.
Dat hij dan niet in Total Commander  te vinden is vind ik erg vervelend want ik gebruik verkenner niet zo vaak.
SMB1 is uitgeschakeld en de Nas gaat nooit op standby i.v.m. camerabewaking.
Draai op dit moment DSM Beta7 maar met DSM 6.2 had ik hetzelfde probleem.
Hoe los ik dit op?

  • Mijn Synology: DS211
  • HDD's: 2x WD20EARS
The fact that Jellyfish have survived for 650 million years despite not having a brain is GREAT NEWS for stupid people!


 

wat kan er niet met php/mysql?

Gestart door AnonymousBoard Web Station

Reacties: 2
Gelezen: 4176
Laatste bericht 10 april 2008, 21:14:21
door Anonymous
Map verwijderen op USB-schijf lukt niet

Gestart door AnonymousBoard Externe harddisks en Printers

Reacties: 1
Gelezen: 3707
Laatste bericht 28 augustus 2006, 10:55:33
door Bob
Fan 106e lawaaierig, slaat niet/nauwelijks af bij standby

Gestart door AnonymousBoard NAS hardware vragen

Reacties: 9
Gelezen: 6837
Laatste bericht 02 januari 2007, 12:21:44
door LeendertB
Norton Ghost and DS106j niet compatible?

Gestart door AnonymousBoard NAS hardware vragen

Reacties: 2
Gelezen: 3015
Laatste bericht 06 oktober 2006, 13:35:38
door Anonymous
Synology 106E komt niet uit standby [SOLVED]

Gestart door MichielBoard NAS hardware vragen

Reacties: 2
Gelezen: 2731
Laatste bericht 11 december 2006, 21:16:06
door Anonymous