Auteur Topic: Kan niet verbinden met quickconnect.  (gelezen 370 keer)

Offline Sjef88

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 11
Re: Kan niet verbinden met quickconnect.
« Reactie #15 Gepost op: 10 januari 2022, 22:53:19 »
Als ik de instructies volg loop ik al meteen vast. Als ik daar mijn ID invul en klik op toepassen dan vraagt hij eerst of ik mijn ID echt wel wil veranderen (vreemd omdat ik gewoon hetzelfde ID gebruik. Als ik dan OK klik krijg een melding. 'Opslaan is niet gelukt. Probeer het later nog eens.'
  • Mijn Synology: DS120j
  • HDD's: 1xWD Red
  • Extra's: DSM 7.0

Offline Bobo

  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 21
  • -Ontvangen: 65
  • Berichten: 388
Re: Kan niet verbinden met quickconnect.
« Reactie #16 Gepost op: 11 januari 2022, 14:32:11 »
Eerst moet Quickconnect op de server werkend zijn:
Ga naar configuratiescherm en kies daar voor Quickconnect-tab.
Vink QC uit en druk op toepassen (dan weet je of opslaan lukt of niet).
Vink QC weer aan en vul QuickConnect-ID in (beginnend met letter, alleen letters en cijfers, niet eindigend met streepje).
Het ingevuld ID verschijnt als het goed is ook onderaan in het blauwe deel over het mobiel gebruik van QuickConnect.
Ook hier weer op toepassen drukken.

Als dit lukt dan op ander tabblad van je browser deze QC-verbinding testen met als url: https://quickconnect.to/jouw quickconnect-ID
Als je dan op je server aankomt, dan weet je dat Quickconnect goed draait.
Andere manier om dit werkend te krijgen ken ik niet.

In je apps gebruik je dan op de plek van het url-adres alleen je QC-ID. Geen http:// of https://, puur alleen je QC-ID!
Wifi hoef je op je smartphone niet uit te zetten. QC-ID werkt ook over mijn wifi en dan is 4G vanzelf buiten gebruik.
Iets anders kan ik er niet van maken.
DS116               - dsm 7.0.1-42218 u2 - wd20EFRX
DS111 (backup) - dsm 6.2.4-25556 u3 - wd40EFZX

Offline Sjef88

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 11
Re: Kan niet verbinden met quickconnect.
« Reactie #17 Gepost op: 11 januari 2022, 17:02:29 »
Bedankt voor je reactie maar het werkt echt niet. Ik krijg nog steeds de melding dat opslaan is mislukt.
Ik heb inmiddels ook de ondersteuning van Synology ingeschakeld. Het schijnt een bekend probleem te zijn. Het is nu voorgelegd aan de ontwikkelaars.
N.B. Ik schakelde WiFi uit omdat ik weleens wilde weten of het ook op G4 werkt voor als ik niet thuis ben.
  • Mijn Synology: DS120j
  • HDD's: 1xWD Red
  • Extra's: DSM 7.0

Offline Rene_2108

  • Bedankjes
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 0
  • Berichten: 50
Re: Kan niet verbinden met quickconnect.
« Reactie #18 Gepost op: 25 januari 2022, 13:52:53 »
Mod: reactie verwijderd, hier gaat het n.l. over een ander soort probleem.
Daarbij, je hebt zelf een Topic.
  • Mijn Synology: DS212J

Offline Birdy

  • Global Moderator
  • MVP
  • *
  • Bedankjes
  • -Gegeven: 1139
  • -Ontvangen: 6812
  • Berichten: 39.582
  • Synology is awesome.
    • RAID = BACKUP?
Re: Kan niet verbinden met quickconnect.
« Reactie #19 Gepost op: 25 januari 2022, 22:02:24 »
Bedankt voor je reactie maar het werkt echt niet. Ik krijg nog steeds de melding dat opslaan is mislukt.
Ik heb inmiddels ook de ondersteuning van Synology ingeschakeld. Het schijnt een bekend probleem te zijn. Het is nu voorgelegd aan de ontwikkelaars.
Is inmiddels opgelost, net getest:

55540-0


CS406     DSM 2.0-0731
DS107+    DSM 3.1-1639
DS107+    DSM 3.1-1639
DS508     DSM 4.0-2265
DS111     DSM 6.1.7-15284-3
DS411slim DSM 6.2.4-25556
DS411+II  DSM 6.2.4-25556-2
DS413J    DSM 6.2.3-25426-2
DS1515+   DSM 6.2.4-25556
DS716+II  DSM 6.2.4-25556-3
DS918+    DSM 6.2.4-25556-3
DS220+    DSM 6.2.4-25556-3
-----VMM  DSM 7.0.1-42218-2
RT2600ac  SRM 1.2.5-8227-2
MR2200ac  SRM 1.2.5-8227-2


 

wat kan er niet met php/mysql?

Gestart door AnonymousBoard Web Station

Reacties: 2
Gelezen: 4176
Laatste bericht 10 april 2008, 21:14:21
door Anonymous
Map verwijderen op USB-schijf lukt niet

Gestart door AnonymousBoard Externe harddisks en Printers

Reacties: 1
Gelezen: 3707
Laatste bericht 28 augustus 2006, 10:55:33
door Bob
Fan 106e lawaaierig, slaat niet/nauwelijks af bij standby

Gestart door AnonymousBoard NAS hardware vragen

Reacties: 9
Gelezen: 6837
Laatste bericht 02 januari 2007, 12:21:44
door LeendertB
Norton Ghost and DS106j niet compatible?

Gestart door AnonymousBoard NAS hardware vragen

Reacties: 2
Gelezen: 3015
Laatste bericht 06 oktober 2006, 13:35:38
door Anonymous
Synology 106E komt niet uit standby [SOLVED]

Gestart door MichielBoard NAS hardware vragen

Reacties: 2
Gelezen: 2731
Laatste bericht 11 december 2006, 21:16:06
door Anonymous